Само преди няколко дни разбрахме, че Джони Деп обмисля закупуването на исторически замък на стойност четири милиона долара в Монталто Дора, Италия.

Джони Деп - все по-близо до Амбър Хърд

Джони Деп - все по-близо до Амбър Хърд

Каква покупка обмисля да направи актьорът

Според местните медии, които разпространиха новината, покупката на актьора би била оправдана, тъй като в момента той до голяма степен живее и прави филми в Европа. Също в Европа и по-точно в Испания обаче се премести бившата му съпруга Амбър Хърд, след като приключи делото им за клевета от 2022 г.

Откакто спечели съдебната битка, Джони Деп сякаш заживя нов живот. Завръщането си в киното той направи с участието си в "Жан дьо Бари: Фаворитката на краля", където изигра крал Луи XV и впечатли с френския си. Премиерата на филма бе на филмовия фестивал в Кан още през миналия май.

Тогава журналистите питаха Джони Деп дали се чувства "бойкотиран от Холивуд", но той бе категоричен, че няма подобно нещо. Всъщност основната причина той да прекарва повече време в Европа, е работата по новия филм, който режисира - Modi, посветен на живота на художника Модилиани.

Снимка 661747

Източник: GettyImages

През февруари актьорът е бил забелязан в Торино, Италия, където са се провели снимките. Тогава обаче е изглеждал доста занемарен, с разрошена дълга коса под раменете, камуфлажно яке и шапка.

Небрежният външен вид на Джони Деп от последните месеци явно все пак е останал в историята. На филмовата премиера на "Жан дьо Бари: Фаворитката на краля" в Обединеното кралство е направило впечатление, че е отслабнал, подстригал е косата си и е облякъл костюм за събитието.

Снимка 661748

Източник: GettyImages

Според източници на Daily Mail актьорът не само изглежда по-добре външно, но и се чувства по-добре като цяло. Промяната явно е повлияна от живота му в Лондон, където пребивава от известно време.

По думите на информаторите Джони Деп е скъсил косата си преди две седмици за заснемането на кампания за Dior, на които е рекламно лице.

Лола Глаудини срещу Джони Деп - обвиненията за словесен тормоз при снимките на “Дрога”

Още една актриса с обвинение към Джони Деп

Нови неприятности за актьора

"Сега е в Обединеното кралство, докато редактира Modi, и води по-чист начин на живот, отколкото някога досега", уточнява приятел на актьора, цитиран от британското издание.