Кортни Кардашиян и Травис Баркър са една от най-актуалните звездни двойки, която напоследък не спира да ни дава поводи да говорим за тях. Е, направи го отново, но този пък ги споменаваме не просто заради поредната провокативна снимка.

Меган Фокс, Кортни Кардашиян, Skims и предизвикателната им фотосесия

Когато Кортни и Меган останат без горнище

Опасно добра комбинация

След по-малко от година връзка, риалити звездата каза "да" на барабаниста на Blink 182 и побърза всички да научат за това.

Преди няколко часа Кортни публикува в профила си в Instagram две снимки, които със сигурност са предизвикали завист във всяка жена. На тях виждаме нея и Травис по средата на сърце от червени рози и свещи на брега на океана.

Романтиката е на ниво, което вероятно не сме очаквали от рокаджия, и не можем да не признаем, че Баркър сериозно се е постарал за предложението за брак. И на Кардашиян не й е останало друго, освен да се съгласи да бъде негова жена.

"Завинаги", написа кратко и ясно тя под кадрите, а ние веднага се запитахме къде е самият годежен пръстен. Оказа се, че първата снимка, на която той се вижда, е споделена от дъщерята на Баркър Алабама, която не пропусна да сподели колко е щастлива за годежа и че обича много и двамата.

А бижуто, което вече краси безименния пръст на Кортни, е не по-малко впечатляващо от цялата организация по предложението, състояло се в хотел в Монтесито, Калифорния. Пръстенът е с овален диамант, който е поне пет карата, твърдят от Daily Mail.

Според свидетели и запознати, Кортни е била наистина изненадана и не е очаквала Травис да направи тази крачка точно в този момент. Неочаквано се е оказало и присъствието на сестрите на бъдещата булка, които също са били предварително организирани, за да могат след това всички заедно да отпразнуват заветното "да" като едно голямо семейство.

Кортни Кардашиян, Травис Баркър и как музикантът преодоля страха си от летене

Травис Баркър се жертва в името на Кортни

Любовта му дава крила

Купонът не е минал и без децата на Баркър, който вече има два брака зад гърба си. А за Кортни това ще бъде първи път, в който ще мине през олтара.