Кортни Кардашиян и Травис Баркър са една от горещите светски двойки, които напоследък следим с интерес. Двамата определено обичат да ни дават поводи да говорим за тях, но този е малко по-различен, а не поредната провокативна снимка.

Травис Баркър, инцидентът и защо барабанистът на Blink-182 отказва да лети със самолет

Защо гаджето на Кортни Кардашиян изпитва ужас от самолети

Напълно го разбираме

Наскоро разбрахме, че музикантът от Blink 182 е преодолял своя 13-годишен страх да лети със самолет, причинен от катастрофата, в която едва оцелява през 2008 г., но четирима негови приближени умират.

Сега обаче Кардашиян му е дала сили да преодолее неприятните усещания и да полети отново в облаците, за да бъдат заедно на не една и две красиви дестинации по света. В интервю пред Nylon Magazine 45-годишният Баркър казва, че е "непобедим", когато е с нея. А преди това дори не си е и помислял да лети някога отново.

Заради Кортни обаче е готов на всичко и вече неведнъж й го е доказал. Тя му е казала, че иска да пътува на много места с него, а той просто й е отговорим, че иска да бъде навсякъде с нея. Само я е помолил да го предупреждава 24 часа по-рано, че ще пътуват, предава Page Six.

Още преди няколко месеца, когато връзката им е все още прясна, Баркър отново открито заявява, че тя му дава сила и надежда да преодолее много травми от миналото. Така пътуването до Мексико с нея се превръща в "най-лесното" в живота му. 

Травис Баркър, инцидентът и защо барабанистът на Blink-182 отказва да лети със самолет

Защо гаджето на Кортни Кардашиян изпитва ужас от самолети

Напълно го разбираме

Той все пак прилага някои дихателни техники, за да се справи с неизбежния стрес на борда на самолета, но определено се представя много по-добре, отколкото е очаквал. А след първия полет двамата не се спират и обикалят различни кътчета от света.