От бившата си съпруга Мария Шрайвър Арнолд Шварценегер има четири деца - дъщерите Катрин (33 г.) и Кристина (32 г.) и синовете Патрик (30 г.) и Кристофър (26 г.). По време на брака на актьора обаче му се ражда и още един син, Джоузеф, от икономката Милдред Баена.

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър -  в какви отношения са бившите съпрузи

Разбира ли се с бившата си съпруга Арнолд Шварценегер

Сега актьорът пише мотивиращи книги

Въпреки усложнилите се семейни отношения, Арнолд Шварценегер и извънбрачният му син продължават да поддържат контакт през годините. В интервю за Entertainment Tonight през май Джоузеф Баена разкри повече за това какъв баща е актьорът.

"Той е невероятен баща. Също така е страхотен човек за подражание и е най-умният мъж, когото познавам. Той винаги ме е подкрепял, каквото и да правя. Така че съм наистина благодарен, че имам баща като него."

Джоузеф явно наистина е привързан към баща си и при скорошно пътуване до Австрия не пропуска да посети неговия музей. "Не е пътуване до Австрия без посещение на @arnoldschwarzeneggermuseum, нали", пише той към кадри, на които позира като Арнолд.

С най-новия си пост в Instagram 26-годишният Джоузеф още веднъж доказва, че крушата не пада по-далеч от дървото и приликата с баща му не може да се отрече.

В кратко видео момчето демонстрира перфектно изваяни мускули и позира също като Шварценегер.

Джоузеф Баена, приложенията за запознаства и защо не си пада по тях

Защо Джоузеф Баена не си пада по приложенията за запознаства

Старата школа в действие

"Състезавам се със себе си, за да бъда по-добър всеки ден", гласи мотивиращото послание на Джоузеф Баена в поста.