Няма спор, че Арнолд Шварценегер е успешен във всяко едно начинание, с което се заеме. Което, разбира се, не означава, че безкрайният му хъс за успех го прави безгрешен. Съвсем не, а едно от доказателствата за това е разводът му с Мария Шрайвър. 

Думите на Арнолд Шварценегер за Брус Уилис след диагнозата деменция

Думите на Арнолд Шварценегер за Брус Уилис след диагнозата деменция

Не просто колеги, а истински приятели

В документалната поредица за живота си - Arnold, легендата в бодибилдинга споделя не само за успехите си, но и за провалите си.

Според People, в документалната поредица Арнолд Шварценегер говори открито за момента, в който е трябвало да признае на Шрайвър, че има извънбрачен син от домашната прислужница Милдред Баена.

Шварценегер казва, че по онова време са ходили веднъж седмично на брачна консултация и именно там Шрайвър е задала въпроса дали наистина той е баща Джоузеф.

"Стори ми се, че сърцето ми спря, но тогава ѝ казах истината." Арнолд допълва, че Мария Шрайвър е била съкрушена от признанието му, като разяснява, че е имал афера с Милдред Баена през 1996 г. Но твърди, че в началото наистина не е знаел, че Джоузеф е негов син.

Снимка 588428

Източник: GettyImages

Но колкото по-голям е ставал Джоузеф, толкова по-ясно е ставало за актьора, че няма как дълго да пази тази тайна. В момента признава, че не обича да говори по темата, защото по този начин отваря раните наново.

"Мисля, че причиних достатъчно болка на семейството си заради моята издънка. Всички трябваше да страдат. Мария трябваше да страда. Децата трябваше да страдат. Джоузеф. Майка му. Всички."

Арнолд Шварценегер пред The Hollywood Reporter за развода си, за мотивацията и как винаги е толкова спокоен

Защо Арнолд Шварценегер смята, че с бившата му трябва да получат Оскар

Тайната за доброто настроение на актьора

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър се ожениха през 1986 г. и се разделиха през 2011 г., като имат четири деца заедно - Катрин, Кристина, Патрик и Кристофър.

Джоузеф Баена, Арнолд Шварценегер и какво сподели извънбрачният син на аткьора за отношенията им

Джоузеф Баена говори за връзката с баща си Арнолд Шварценегер

Какъв баща е Арни

Арнолд Шварценегер обаче признава, че обича сина си Джоезеф Баена и смята, че се е превърнал в страхотен човек.