Знаем, че добрите актьори са готови на абсолютно всичко, за да изиграят ролята си по възможно най-добрия начин.

Джесика Частейн, The Eyes of Tammy Faye и как гримът за ролята се е отразил зле на кожата ѝ

Ролята, която се е оказала изпитание за Джесика Частейн

Понякога трябват жертви в името на изкуството

Същото важи и за Джесика Частейн, която до момента има три номинации за Оскар и една спечелена статуетка за играта си в The Eyes of Tammy Faye.

Актрисата обаче не се посвещава само на киното, а и на театъра, който понякога може да бъде много по-предизвикателен. В подкаста SmartLess разказва история, която самата тя определя като "отвратителна".

На Бродуей Частейн играе в пиесата A Doll's House по Хенрик Ибсен, за която получи и номинация за Тони. В даден момент от нея обаче се е почувствала много нервна и притеснена, което е довело до повръщане.

"Повърнах. Повърнах и го глътнах. И никой не разбра", разказва актрисата. И се оказва, че това не е най-лошото от случката. Джесика Частейн разяснява, че почти веднага след случилото се е трябвало да има интимна сцена с партньора си в пиесата.

Тя е включвала целувка по устата, която се е случила и самата Частейн описва преживяването на кошмар, който не може да обясни. Джесика Частейн допълва, че по сценарий целувката е трябвало да бъде страстна, но точно в този случай е била със затворена уста.

Джесика Частейн, SAG Awards 2023 и как за малко да падане на сцената

Неудобният момент за Джесика Частейн

Актрисата можеше да запомни SAG Awards 2023 не само със спечелената награда

Останалите актьори, както и всички зад кулисите, са разбрали за случката с повръщането едва след края на представлението, защото героинята ѝ е през цялото време на сцената, пише Entertainment Weekly.