Джеф Безос и Лорън Санчес оповестиха публично връзката си през януари 2019 г., малко след като се появиха снимки от предишната година, на които те са на романтична разходка с хеликоптер в Санта Моника, Калифорния.

Лорън Санчес и благотворителното й посещение в Мексико

Къде замина Лорън Санчес

Без половинката си Джеф Безос

През май пък стана ясно, че двамата са се сгодили, а за да отпразнуват щастливата новина, няколко месеца по-късно са си организирали голямо парти по крайбрежието на Амалфи, Италия, на борда на яхтата за 500 милиона долара на Безос.

Малко след новината за годежа на Джеф Безос и Лорън Санчес, източник на People издаде, че са наистина влюбени и щастливи и това прави и всичките им познати щастливи. "Всички нейни приятели казват, че това е сбъднатата ѝ мечта. Тя намери мъжа, с когото иска да прекара остатъка от живота си", допълва информаторът.

Е, любовта между милиардера и журналистиката явно наистина е истинска и силна и самите те не се притесняват да го показват. Освен че често са снимани от папараци по време на почивките им, самите Джеф Безос и Лорън Санчес също споделят кадри от времето, което прекарват заедно, в социалните мрежи.

В Instagram профила си журналистката е качила нова снимка, на която с милиардера са с гръб към камерата, но прегърнати, докато просто се разхождат. А от описанието към поста пък става ясно, че на влюбените им е трудно да са отдалечени един от друг, дори и за кратко.

Джеф Безос и Лорън Санчес се забавляват с Кейти Пери, Орландо Блум и Ъшър

Необичайната компания за забавления на Джеф Безос и Лорън Санчес

В Европа им харесва

"Няма по-хубаво от това, когато го видя на обяд в почивката между срещите му", откровена е Лорън Санчес.