Преди девет месеца Клои Кардашиян стана майка за втори път. Заедно с бившата си вече половинка Тристан Томпсън тя посрещна своя син, роден чрез сурогатна майка. И макар времето да минаваше, Клои ревниво пазеше детето си от публични изяви и дори не желаеше да разкрие неговото име.

Клои Кардашиян, рожденият ден на Тристан Томпсън и снимките с най-новия член на семейството

Ето как изглежда синът на Клои Кардашиян

Простила ли е звездата изневярата в името на семейството

Единственото, което тя сподели наскоро, бе, че името на детето ѝ започва с буквата "т". Това се случи по време на вечерното шоу на Дженифър Хъдсън, в което Кардашиян бе гост.

Когато водещата се поинтересува дали бебето вече има свое име, риалити звездата заявяви след кратко мълчание: "Да, той е кръстен. Но все още не съм обявила това."

"Той беше роден чрез сурогатна майка или щъркел, както обичам да казвам, и в началото изобщо не знаех как да го нарека", обясни Кардашиян. "Исках да се запозная с него, да го усетя и тогава да се спра на най-подходящото име." И все пак отбелязва, че не е планирала името да бъде пазено в тайна толкова дълго време.

Звездите, замразили свои яйцеклетки или ембриони

Кои са звездите, замразили свои яйцеклетки или ембриони

Когато и звездите гледат в бъдещето с надежда

Но ето че най-сетне дойде моментът Клои да разкрие тайната. Тя направи това по време на на премиерен епизод на трети сезон на The Kardashians, където на всеослушание съобщи, че името на детето ѝ е Тейтъм. Добавяйки и, че дадеш име на човек е нещо "наистина трудно", пише People.

Трети сезон на The Kardashians e в Disney+