Популярните личности, подобно на всички останали, имат своите трудни моменти. Проблемите не подминаха дори и Клои Кардашиян - риалити звездата наскоро сподели публично, че има сериозни здравословни проблеми, свързани със злокачествено образование на лицето. Дори се наложи да се подложи на операция за отстраняване на тумора и на лечение след това.

Клои Кардашиян, тумора на лицето ѝ и как се чувства след процедурата по премахването му

Какво се случва с Клои Кардашиян след тумора на лицето

Тя не за първи път се сблъсква с рак на кожата

Проблемите обаче вече са зад гърба на Клои. Самата тя казва, че вече се чувства добре, раната на лицето ѝ зараства успешно и отново е в добрата форма, в която сме свикнали да я виждаме. Ето защо е готова да наблегне и на хубавите неща, които се случват в личния ѝ живот.

Преди няколко дни звездата сподели снимки на своето разраснало се семейство. Повод за това бе 32-я рожден ден на бившата ѝ половинката Тристан Томпсън. Двамата вече са горди родители на две деца - освен четиригодишната дъщеря Тру, наскоро те посрещнаха и малкия си син. Детето, което е на седемесечна възраст и чието име все още се пази в тайна, е родено чрез сурогатна майка.

На симпатичните семейни снимки баскетболната звезда Тристан Томпсън държи в обятията най-новия си наследник, докато останалите му деца са се скупчили около него. Самата Клои не присъства на кадрите, но пък пише мило съобщение към тях, в което, освен пожелания, определя спортиста и като "най-добрият баща, брат и чичо".

Освен двете деца, които споделя с Клои, Тристан има и двама сина от предишни връзки - Оливър (6) и Тео (1), припомня People. На снимките присъства и 16-годишният му брат, който страда от епилепсия, както и една от племенниците на Клои, дъщеря на брат ѝ Роб Кардашиян.

Крис Дженър пък не пропусна да се прояви като добра баба и поздрави Томпсън по случай празника му. Тя наблегна и на трудния момент, който спортистът преживя в личен план след внезапната смърт на майка му, която почина от сърдечен удар на 5 януари. "Знам, че тази година започна трудно за теб, но се радвам, че намираш положителното и светлината сред тъгата", написа 67-годишната майка на Клои в своя Instagram.

Клои Кардашиян, Тристан Томпсън и новината, че двамата очакват второто си дете от сурогатна майка

Голямата изненада на Клои Кардашиян

Бременна ли е риалити звездата

Новината, че очакват нов наследник, изненада феновете на Клои и Тристан. В последно време връзката им никак не вървеше гладко. Двамата нееднократно се събираха и разделяха след разкритието за негови изневери, една от които бе последвана дори от появата на дете. Затова как точно ще се развият отношенията между тях и дали ще поделят родителството, тепърва ще разбираме.