Винаги сме знаели, че Крис Дженър е изключителна жена. Успехът на дъщерите ѝ, които можем да кажем, че са най-известните сестри в света, е най-голямото доказателство за това.

Крис Дженър, семейство Кардашиян, Hulu и новото им риалити шоу

Шоуто на Кардашиян и Дженър продължава

Какво знаем за новото риалити

И ако една майка не знае как да изненада детето си и да го направи щастливо, то едва ли някой друг би могъл. В случая "детето" е Клои Кардашиян.

За голямата изненада, изцяло организирана и осъществена от майка ѝ, сподели самата тя в профила си в Instagram. "Майка ми ме изненада и обядвахме с Иконата, самата кралица Марта Стюарт", сподели вълнението си от факта Клои.

По нататък в поста си тя обяснява, че винаги е обожавала Марта Стюарт, защото е "амбициозна, мотивирана, мила, дяволски забавна..." Клои я харесва още и заради това, че готви, че има градина, че обича животните, изобщо всичко това, заради което Марта Стюарт е спечелила сърцата на американските домакини.

Марта Стюарт също сподели преживяването на личната си страница в Instagram. Снимката, която публикува, е направена пред красивия дом на Крис Дженър в Калифорния.

Антъни Хопкинс, Марта Стюарт и каква е причината двамата да се разделят преди години

Защо Марта Стюарт е зарязала Антъни Хопкинс

Каква е причината двамата да се разделят навремето

Всички са били впечатлени от красивите градините и невероятното гостоприемството, а освен че са си прекарали добре, са говорили за бизнес, научаваме от сайта на Марта Стюарт.