За тези, които вече не си спомнят как сестрите Дженър-Кардашиян станаха толкова богати и известни, припомняме - всичко започна с риалити поредицата Keeping Up With the Kardashians, чието първо излъчване беше през 2007 г.

Ким Кардашиян, Keeping Up With The Kardashians и краят на риалити шоуто

Семейство Кардашиян вече няма да е същото

Едно трудно решение

Преди няколко месеца разбрахме, че снимките на последния 20-и сезон са вече в историята и остава много малко до приключването на този важен етап от живота на всички замесени в продукцията.

Но и този край е едно ново начало. И то ще бъде поставено в стрийминг платформата на Disney Hulu. Преди дни Крис Дженър обяви официално новия проект на семейството си и го определи като "нова глава".

Сериалът ще покаже как кланът Кардашиян-Дженър се развива и променя като семейство. Защото, по думите на Крис, техните фенове искат да ги виждат такива, каквито са в действителност, и инвестират много емоции в шоуто, точно като тях самите.

65-годишната майка на шест деца заяви, че не може да разкрива много за предстоящата продукция, освен че ще изглеждат страхотно и "всички ще гледат", предава People.

Лос Анджелис Лейкърс, Hulu и документалната поредица за историята на клуба

Hulu ще разкажат най-славната част от историята на Лейкърс

От Карим Абдул-Джабар през Коби Брайънт, та до Леброн Джеймс

През декември миналата година звездното риалити семейство подписа мултимилионен договор с Hulu и още тогава предполагахме какво ще последва от него. Е, сега вече сме сигурни, че шоуто ще продължи - остава да разберем и кога.