18-годишната Клаудия Конуей израства в семейството на политиците Келиан и Джордж Конуей. Тя обаче не иска да следва пътя на родителите си, а взема решението да стане зайче на Playboy.

Джейн Сиймур откровено за остаряването, пластичната хирургия и снимките в Playboy

Джейн Сиймур откровено за остаряването, пластичната хирургия и снимките в Playboy

Как изглежда актрисата на 72

В серия постове в Twitter Клаудия споделя повече за решението си. "Когато бях на 15-16, бях експлоатирана от медиите, плячка и бях принудена да се представям за нещо, което не съм. Тялото ми не ми принадлежеше. Сега, като млад възрастен, се стремя да си възвърна женствеността по начин, който е истински мой. Изявявам се по начин, който е мой собствен и на никой друг", пише момичето на 23 май.

Тя се застъпва за правото на хората да намерят своите "автономия и свобода", като ги насърчава да си "възвърнат" уязвимостта, вместо да се оставят да бъдат експлоатирани.

Преди да се присъедини към зайчетата на Playboy Клаудия участва и в American Idol, където показва певчески талант. Преди да отпадне от състезанието Кейти Пери ѝ казва окуражаващи думи. "Ти просто оживяваш - виждам го в теб. Поемаш контрол над живота си и те аплодирам за това."

Ето още няколко любопитни факта за Клаудия Конуей.

Кои са родителите ѝ

Майка ѝ Келиан Конуей е един от най-дълго служилите помощници на Доналд Тръмп. Преди да се присъедини към екипа на бившия президент, където е работила като ръководител на кампанията и след това като съветник, тя е била политически консултант на топ републиканци и стратег на Републиканската партия.

Баща ѝ Джордж Конуей пък е виден адвокат, който представлява Пола Джоунс в делото ѝ срещу Бил Клинтън. Конуей е и основател на анти-Тръмп политически комитет, пише New York Post.

Клаудия за първи път става популярна преди няколко години, когато пуска публикации в социалните мрежи за родителите си, които тогава се развеждат.

Как израства

Клаудия Конуей израства в Ню Джърси заедно със своя брат близнак Джордж и двете си по-малки сестри Шарлот и Ванеса. През 2016 г. семейството се мести във Вашингтон, от което обаче тя изобщо не е доволна.

Впоследствие заедно с брат си се връщат в Ню Джърси, където живеят с баба им. Тази година Клаудия завършва колеж.

Какво прави в TikTok

Клаудия има впечатляващите 1.6 милиона последователи в социалната мрежа. Става известна с личните клипове, които публикува, критикувайки шефа на майка си Доналд Тръмп. В TikTok е поствала и съдържание в подкрепа на движението Black Lives Matter, както и в подкрепа на правото на жените за аборт.

Кои са идолите ѝ

Определяща се като активистка, Клаудия издава пред USA Today, че крайнолевият представител на Ню Йорк Александрия Окасио-Кортез и съдията от Върховния съд Рут Бадер Гинсбърг са двама от идолите ѝ.

18-годишното момиче също така споделя, че след като се е образовала по теми като еднополовите бракове и абортите, е решила да насърчава прогресивни каузи чрез каналите си в социалните мрежи.

От гола фотосесия за Playboy до филм за малка проститутка - сексуализираното детство на на Брук Шийлдс, разказано в Pretty Baby: Brooke Shields

От гола фотосесия за Playboy до филм за малка проститутка - сексуализираното детство на на Брук Шийлдс

Какво се е случило, когато е била малка

Кой е един от най-скандалните ѝ моменти досега

На 26 януари 2021 г. Клаудия заявява, че нейна снимка, на която е без горнище, се е появила в акаунта на майка ѝ в Twitter. Момичето първоначално казва, че грешката вероятно е станала, когато майка ѝ е взела телефона ѝ, което често се случва. "Предполагам, че случайно го е публикувала или някой я е хакнал", споделя тогава Клаудия.

Впоследствие тя обаче започва по-настоятелно да твърди, че майка ѝ всъщност е била хакната. Дори полицията започва собствено разследване по случая.