Кит Харингтън и Роуз Лесли се срещат за първи път на снимачната площадка на Game of Thrones, за да изиграят влюбените Джон Сноу и Игрит. Е, любовта между героите в сериала така и не завършва щастливо, но пък актьорите точно тогава се откриват един друг. Точно по романтичния начин.

Кит Харингтън, Роуз Лесли и раждането на първото им дете

Кит Харингтън и Роуз Лесли станаха родители

Да им е честито

През 2016 г. те за първи път се появяват заедно на червения килим, а през юни 2018 г. се женят на романтична церемония в Шотландия. Не след дълго посрещат и първото си дете. Още през септември 2020 г. става ясно, че Роуз Лесли е бременна, като през февруари 2021 г. People потвърждават, че бебето се е родило и е момченце.

Сега изглежда, че бракът между Кит Харингтън и Роуз Лесли върви по мед и масло, тъй като тъкмо стана ясно, че те вече очакват второто си дете. Разкритието направи щастливият баща по време на гостуването си в американското предаване The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

"Ужасен съм", не крие Кит Харингтън. Той обяснява, че по време на бременността на съпругата му с първото бебе всичко му се е струвало като ходене по облаците и танцуване в полета с маргаритки, но сега вече е по-практичен.

Кит Харингтън, Роуз Лесли и откровенията на актрисата за майчинството и борбата с алкохолизма на съпруга си

Какви родители са Кит Харингтън и Роуз Лесли

Актрисата е откровена за майчинството и борбата с алкохолизма на съпруга си

Друго, което сега му се струва предизвикателно, е да обясни на двегодишното си момче, че ще си има братче или сестриче. "Концептуално все още не го е разбрал. Опитваме се да го подготвим за това. Посочваме коремчето на Роуз и казваме: "Бебето на мама, бебето на мама". И той посочва корема си и казва: "Бебето ми". Съвсем сигурен съм, че скоро ще разбере", споделя Кит Харингтън.