Близките няколко седмици доста ще се говори и пише за Game of Thrones. Това е напълно нормално, защото сериалът се превърна в мания за много хора.

Колко изкарват звездите от Game of Thrones

Колко изкарват звездите от Game of Thrones

Надница на епизод

Напрежението се покачваше, защото от излъчването на последния епизод на седми сезон до това на първи епизод на осми измина над година и половина. През цялото това време HBO подготвяше много внимателно последния сезон, защото той трябва да сложи край на един от най-гледаните сериали изобщо.

Много труд е хвърлен, за да можем да се насладим на един истински епичен последен сезон. И никой не знае по-добре това от хората, които са замесени в продукцията. Това стана и причина Кит Харингтън да се изкаже доста остро срещу критиците.

Game of Thrones, HBO и какъв рекорд постави първият епизод

Рекордът, който първият епизод на Game of Thrones 8 постави

Отговорът е повече от ясен... много

В интервю за Esquire актьорът заявява, че знае колко усилия са положени и колко безсънни нощи са минали на снимачната площадка, ето защо не смята за справедливо някой да критикува сезона. Всъщност думите му са доста по-остри и включват нецензурна реплика, защото Кит Харингтън не може да приеме факта, че някой критик ще седне и за половин час писане ще даде генерално заключение за нещо, върху което е работено с години.

Мила Йовович, "Хелбой" и как актрисата отговори на критиците

Мила Йовович срещу критиците

"Хелбой" е под обстрел, но Мила е тук, за да го защити

Според него никой не е по-голям фен на Game of Thrones от самите актьори. И Джон Сноу може и да не знае нищо, но Кит Харингтън твърдо отстоява позицията си и ревностно защитава сериала.