Ким Кардашиян може и да не споделя напълно всичко около личния си живот, но обича да държи феновете си в течение какво се случва.

MET Gala 2022, Ким Кардашиян, роклята на Мерилин Монро, с която се появи, и с колко килограма е трябвало да отслабне

Килограмите, които Ким свали, за да облече роклята на Мерилин Монро

Всичко е било добре обмислено

Така например знаем, че се е подложила на сериозна диета, за да успее да свали килограми и облече прословутата рокля на Мерилин Монро на MET Gala 2022. За което след това получи и доста критики, разбира се.

Ким може и да се подлага на различни диети и хранителни режими, но го прави контролирано и след консултации със специалисти. Така например от сторитата ѝ в Instagram става ясно, че се е подложила тялото си на специално сканиране.

За да разбере в какво състояние е то. Според People, резултатите са показали, че костите на Ким Кардашиян са в отлично състояние. Дори нещо повече - те са по-здрави от 93-97% от останалите хора. Сканирането е показало и че риалити звездата е загубила килограми през последната година.

Кайли Дженър, Ким Кардашиян и защо звездите са против Reels

И Кайли Дженър е бясна на Instagram

Звездите срещу новите порядки на Meta

И не само килограми. През май 2021 г. процентът на телесни мазнини на Ким е бил цели 25%, докато тази година е паднал на 18.8%. От People уточняват, че това е различно от индекса за телесна маса, който се изчислява на база ръста и килограмите на индивида.