Последните месеци са доста динамични и емоционални за семейството на Ким Кардашиян и Кание Уест. Биполярното разтройство на рапъра отново излезе като проблем на дневен ред покрай неуспешното му кандидатиране за президент на САЩ. Влошеното му състояние пък за малко не стана причина и за развода му с риалити звездата.

Все пак, съпрузите съумяха да запазят семейното си щастие, но само те си знаят на каква цена. Преди дни Кардашиян публикува снимка с Кание и две от децата им в профила си в Instagram, която е поредното доказателство, че двамата са дали втори шанс на брака си.

А сега разбираме подробности и за един от най-трудните им моменти през тази година - диагностицирането на Уест с COVID-19. Съпругата му говори за него в последното си интервю.

Рапърът се заразява в средата на месец март, когато заболяването е все още доста непознато. Заради диагнозата, той, Ким и децата им са поставени под карантина и никой няма достъп до семейния им дом. А това поставя риалити звездата в ситуация, в която трябва да се грижи и за петимата сама.

"Беше толкова плашещо и непознато. Имах четири деца и никой, който да може а ми помогне", споделя тя. И допълва, че й се е налагало сама да сменя чаршафите на Кание и да му помага да стане от леглото носейки ръкавици и предпазен шлем. А междувременно я е било много страх от неизвестното.

Кание Уест, делото срещу него и в какво обвиниха рапъра

Нови неприятности за Кание Уест

Защо ще се яви в съда

За щастие, Уест успя да се пребори с коронавируса, но не същото може да се каже за биполярното разтройство. Според източници, цитирани от People, двамата с Кардашиян сега вървят по тънък лед и само от него зависи дали ще успее да съхрани както себе си, така и семейството си.