Последните месеци са най-тежките за брака на Ким Кардашиян и Кание Уест, а светлина в тунела сякаш не идва. От близо година двамата живеят разделени, но след последните емоционални седмици, разкритията и влошеното състояние на рапъра вече и те, и ние сме почти убедени, че разводът е единственият изход.

Кание Уест, биполярното разстройство, коментарът на Ким Кардашиян и ще се развеждат ли двамата

Ким Кардашиян: Безсилни сме пред болестта на Кание

Признанието на една притеснена съпруга

Въпреки това, Ким и Кание явно държат истински един на друг, а и имат четири деца, за които си заслужава да направят последен опит за спасяване на брака си.

Именно с тази цел семейството е заминало на екзотична ваканция, на която да решат дали ще продължат заедно, или ще се разделят окончателно.

Съпрузите са избрали тайна дестинация - отдалечен остров на Карибите, където да са сигурни, че няма да попаднат в полезрението на папараци, а и няма да има какво да ги разсейва от основния въпрос, по който трябва да размишляват.

Първоначално майката на Ким е била против подобно пътуване, а след това е можело да се присъедини към семейството, но Кардашиян не е искала да кара съпруга си да се чувства притиснат.

Ким Кардашиян, Кание Уест и това ли е краят на брака им

Това ли е краят за Ким и Кание

Всичко изглежда загубено

The Sun пише, че риалити звездата смята двамата с Кание да се консултират и със свещеника, който ги венча преди шест години, защото на него имат голямо доверие. А дали всичко това ще даде желания резултат, само времето ще покаже.