След неуместните си признания, че е искал Ким Кардашиян да направи аборт с първата им дъщеря, както и че тя и майка й искат да го вкарат в лудница, Кание Уест намери сили да се извини публично на съпругата си.

Кание Уест, срещата му с Джъстин Бийбър и как се извини на Ким Кардашиян

Извинението на Кание Уест

Определено има за какво

Това обаче очевидно не е въобще достатъчно, за да могат двамата да започнат на чисто семейния си живот, който и без това куца в последно време. От няколко месеца се носят слухове, че Ким и Кание са си дали почивка и време за размисъл, в което живеят разделени един от друг.

А сега тези предположения се потвърдиха. Преди дни съпрузите имаха емоционална среща в Уайоминг, където Уест има ранчо за 14 милиона долара. Кардашиян си тръгна обляна в сълзи и се прибра в семейния им дом в Калабасас, а Кание остана далеч от нея, както е и в последните месеци.

Според източници, цитирани от Mirror, в рамките на последната една година съпрузите живеят в различни щати, като Ким пътува всеки месец с децата си до ранчото, за да могат да се видят с баща си.

Но този път срещата им премина по по-различен начин и предвещава трайна раздяла, а може би и развод, който и без това изглежда все по-неизбежен. Въпреки че очевидно и двамата на този етап не искат да стигат до разтрогване на брака, помежду им не е останало много, а последните събития успяха да разрушат и малкото.

Кание Уест, биполярното разстройство, коментарът на Ким Кардашиян и ще се развеждат ли двамата

Ким Кардашиян: Безсилни сме пред болестта на Кание

Признанието на една притеснена съпруга

Кардашиян е посъветвала Уест да се откаже от президентската кампания и да вложи усилия в своето ментално здраве. Той обаче отказва да я слуша и това я кара да се чувства безсилна и в пълна безизходица. Засега двамата ще прекарат време далеч един от друг и явно само от думите и действията на Кание дали бракът им наистина е обречен..