Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън бяха двойка за около девет месеца, но през август се разделиха. Наскоро се заговори, че той сега се среща с Емили Ратайковски, докато Ким Кардашиян пък изглежда, че засега не е отново обвързана.

Кайли Дженър, Кендъл Дженър, Ким Кардашиян, Хелоуин 2022 и изборът им на тоалети за празника

Секси маскировките на Ким, Кайли и Кендъл

Хелоуин е тук

Самата Ким явно не страда от този факт и дори напротив - изобщо не се притеснява от това, че бившият ѝ вече е продължил напред.

Според източник тя сега се опитва да се съсредоточи върху себе си и щастието на децата си. "Ким продължава да дава всичко от себе си, когато става дума за съвместното ѝ родителство с Кание", допълва източникът и обяснява още, че тя сега разчита повече от всякога на своя регламентиран и балансиран работен график, диета и фитнес режим.

Това, което изглежда, че най-много крепи Ким Кардашиян, е семейството ѝ - тя просто обича да се занимава с всичко, свързано с него и в резултат на това "децата ѝ се справят супер добре и се чувстват обгрижени", пише Entertainment Tonight.

Явно Ким наистина леко е приела раздялата си с Пийт Дейвидсън и сега изобщо не ревнува от Емили Ратайковски.

Емили Ратайковски, Пийт Дейвидсън и папарашките снимки, на които се вижда как двамата интимничат

Емили Ратайковски няма спирка

Хваната в крачка в компанията на Пийт Дейвидсън

Пийт и Емили бяха забелязани за първи път миналата седмица, когато се появиха подозренията, че се срещат. Те всъщност се познават от известно време, тъй като имат общи приятели и се движат в един кръг. Според друг източник те винаги са си прекарвали добре заедно и са се харесвали. Очевидно все повече обаче флиртуват помежду си. А докъде ще доведат закачките им, остава единствено времето да покаже.