От няколко месеца е ясно, че бракът на Ким Кардашиян и Кание Уест няма да го бъде. Въпреки че си дадоха втори шанс за кратко, съпрузите очевидно вече не могат да живеят под един покрив и да бъдат семейство.

Ким Кардашиян, Кание Уест и колко неизбежен е разводът им

Ким и Кание - началото на края

Въпрос на време

Голямата крачка направи Кардашиян. След години на търпение и разбиране към проблемите на съпруга си, диагностициран с биполярно разтройство, кандидатурата му за президент на САЩ преля чашата, смятат запознати с отношенията им.

Изцепките на Кание нямаха край, затова Ким реши сама да го сложи. По последна информация, преди дни тя е подала документи в съда с искане за развод. Дълго отлагано, но очевидно неизбежно развитие на събитията след близо седем години брак.

Снимка 494305

Източник: Instagram / Kim Kardashian West

Двамата все още законни съпрузи отдавна не живеят заедно, като Уест се е изолирал в ранчото си в Уайоминг, далеч от медийния интерес, който предизвика отново. Според приближени на 43-годишния рапър, цитирани от US Weekly, той се опитва да работи непрекъснато, за да не мисли за развода.

За Уест Кардашиян винаги е била неговото "момче-мечта" и сега за него е непосилно да си представи, че ще остане без нея. Кание не е на мнение, че разводът е най-правилното решение, но Ким го постави пред свършен факт, с който той все някак трябва да се примири.

Снимка 450047

Източник: GettyImages

Разбира се, на риалити звездата също не й е лесно да сложи началото на третото си бракоразводно дело. Досега тя не е коментирала публично решението си, а от профила й в Instagram разбрахме, че напоследък предпочита да слуша тъжни песни за любов и раздяла, в което не виждаме нищо необичайно.

Според източници, цитирани от People, това, което Ким изпитва в момента, е разочарование, че двамата с Кание не са съумели да направят така, че бракът им да продължи да съществува. И докато Кардашиян е била готова на всичко до един момент, Уест е бил този, който винаги е правил компромиси с отношенията им.

Кание Уест, Ким Кардашиян и какво мисли да направи рапърът след развода

Плановете на Кание след развода с Ким

Всеки тръгва по своя път

Между двамата няма драма, просто горчивина. Все пак, те са успели да постигнат предварително споразумение за споделено попечителство над децата си. А дали ще успеят така лесно да се разберат и за милионите и имотите си, предстои да разберем.