2021 г. започна с новината, която се дискутираше широко и през миналата година - разводът на Ким Кардашиян и Кание Уест. Въпреки че все още нямаме официално потвърждение от звездната двойка, че с брака им е свършено, изглежда това наистина е факт.

Ким Кардашиян, Кание Уест, документите за развода им и каква е причината за него

Разводът за милиарди на Ким и Кание

Изглежда няма връщане назад

А от него следва и друг - че рапърът и риалити звездата ще тръгнат всеки сам по своя нов път, който е избрал. Тези дни Кардашиян приключи завинаги и със снимките на Keeping up with the Kardashians и така затвори още една важна глава в живота си. И новото начало очевидно е факт.

Що се отнася до Уест, след провала си на президентските избори в САЩ той предпочете да се скрие от всички и прекарва по-голяма част от времето си в ранчото си в Уайоминг. Изглежда обаче има други планове за това как и най-вече къде да продължи живота си след развода с Кардашиян.

Снимка 513364

Източник: GettyImages

Според информация на The Mirror, Кание обмисля да се премести в Лондон след финализирането на бракоразводното дело. Той вижда бъдещето си на Острова, а основното му намерение е да популяризира и в Европа своята евангелистка музикална група The Sunday Service Choir.

През октомври миналата година Уест бе в британската столица заедно с дъщеря си Норт. А сега става ясно, че това негово посещение вероятно е било с цел оглед на имоти. Ако се реши на подобна стъпка обаче, ще се лиши от възможността да вижда често децата си, която и без това ще бъде ограничена от факта, че те ще останат при майка си в семейния им дом за милиони.

Ким Кардашиян, Кание Уест и най-необичайният подарък за 40-ия ѝ рожден ден

Подаръкът от небесата, който получи Ким Кардашиян

Сълзи и емоции за 40-ия рожден ден на риалити звездата

Именно децата са основния акцент, който Ким е поставила на усилията си за в бъдеще. Тя дори продължава да посещава сама брачен консултант, за да обсъжда с него как раздялата й с Кание ще се отрази на техните наследници. А рапърът изглежда абдикира от цялата ситуация или просто се чувства излишен.