Отскоро Ким Кардашиян е необвързана. Последното обаче не й пречи (поне според слуховете) да е вече готова за нова любов, но и да не иска да бърза.

Пийт Дейвидсън, раздялата с Ким Кардашиян и терапията, на която се е подложил заради Кание Уест

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън след раздялата

Защо комикът се е подложил на терапия

След раздялата ѝ с Пийт Дейвидсън, източници на Hollywood Life разкриват подробности за това как би изглеждала бъдещата връзка на риалити звездата и какво всъщност търси тя в отношенията си мъжа.

"В момента тя не иска да се обвързва сериозно. Чувствата ѝ към Пит бяха толкова силни, но сега тя знае, че е била водена от похот, а не от любов. Любовта отнема време и в момента Ким няма време да инвестира в нещо сериозно", казва вътрешен човек.

Според същите източници Ким Кардашиян е разговаряла с бившия си съпруг Кание Уест за начина, по който се е отнесъл с Дейвидсън. И се надява рапърът да уважа следващия ѝ партньор.

"Това, което той направи на Пит, беше ненужно и въпреки че има своите опасения, тя няма да позволи на Кание да контролира живота ѝ. В момента Ким не излиза на срещи, но може и да се случи да се обвърже. Това няма да е решение, което ще вземе лесно."

Според източник на E!News, Кардашиян е готова за срещи, но трябва да е с мъж, който разбира живота ѝ и уважава свободата ѝ. Също така търси някой по-възрастен човек до себе си, след 13-годишната си разлика с известния комедиант.

Ким има много възможности и всички нейни приятели непрекъснато се опитват "да нагласят нещата", допълва източникът.

Ким Кардашиян, Кание Уест, Клои Кардашиян, The Kardashians, съветите за брака и съжалява ли Ким за развода си

Съжалява ли за развода си Ким Кардашиян

Нови откровения за връзката ѝ с Кание Уест

Това не е първият път, когато се споменава, че възрастта се оказва пречка за връзката на Ким Кардашиян. Човек на Page Six разкрива, че Пийт (28 г.) и Ким (41 г.) са на много различни етапи от живота си.

"Пийт е напълно спонтанен и импулсивен. Той иска тя веднага да хване полет до Ню Йорк и да отиде при него, или където и да е той в момента... но Ким има четири деца и не е толкова лесно. Тя трябва да се съсредоточи върху децата си."