На кой друг да разчитаме за секси провокации, ако не на Ким Кардашиян... Досега редица пъти ни е демонстрирала извивките на тялото си. Но никога досега точно по този начин.

Хилъри Клинтън, Ким Кардашиян, тестът с правни въпроси и загубата на бившата първа дама

Когато Хилъри Клинтън загуби от Ким Кардашиян

Кой е по-по-най

Какво имаме предвид ли? Веднага споделяме - новите снимки на Ким по бански.

В Instagram профила си тя е качила фотосесия, която изглежда сякаш измислена и направена набързо, но пък според нас се е получила сравнително ефектно. На снимките Ким позира край пътя, сред дръвчета, за тематичната си визия в сребристо.

Най-привличащо погледите, разбира се, е самата тя, облечена в поредния си предизвикателен тоалет. Всъщност, тоалет е доста силно казано - то си е само цял бански. Но не, изобщо не покрива тялото ѝ както може да си очаква, а точно обратното - показва го колкото се може повече. Дори толкова, че гърдите на Ким сякаш са на ръба да се изплъзнат отдолу.

Банският е толкова изрязан, че разкрива доста добре и друга атрактивна част от тялото ѝ, а именно дългите краката. Даже спокойно можеше и да е без обувките на висок ток с връзки. Нищо че идеално се връзват със сребристата гама. А огледалните слънчеви очила дори не бихме подложили на коментар, защото нещо друго бляскаво и сребристо привлича вниманието ни. Колата, пред която Ким позира.

Пийт Дейвидсън, раздялата с Ким Кардашиян и терапията, на която се е подложил заради Кание Уест

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън след раздялата

Защо комикът се е подложил на терапия

Това е миниван Maybach - и то не чий да е, а на самата Ким. Освен че си личи, че е специален автомобил, той ѝ е и скъп (и в буквален, и в преносен смисъл), тъй като е правен по поръчка за цели 400 000 долара, пише Elle.