Поводът отново да се заговори за Ким Кардашиян е още едно напомняне, че знаменитости просто трябва много да внимават какво точно се съгласяват да рекламират. Освен ако не искат да плащат солидна глоба, както ѝ се е на наложило на риалити звездата.

Ким Кардашиян, Кание Уест, Хидън Хилс и ще продаде ли семейния си дом риалити звездата

Ще продаде ли Ким Кардашиян семейния си дом

Риалити звездата вече е собственик на ново имение

Ким Кардашиян бе принудена да извади 1.26 милиона долара от собствения си джоб и да ги плати на американската комисия по ценни книжа и борси, тъй като неправомерно е рекламирала криптовалута.

Рекламата на EthereumMax тя е публикувала като Instagram стори в профила си през юни 2021 г. Заради краткия живот на сторитата в социалната мрежа то е изтекло бързо, но се предполага, че е било видяно от 225 милиона човека - колкото са били тогава последователите на Ким Кардашиян.

Сега, макар и повече от година по-късно, тя е обвинена в "неразкриване, че са ѝ платени 250 000 долара, за да публикува своя публикация в Instagram", пише CNN.

Глобата от над милион долара Ким Кардашиян вече се е съгласила да плати, а освен това ще върне и печалбата си от 250 000 долара, както и ще участва в текущото разследване на американската комисия по ценни книжа и борси. Дотук риалити звездата дава доста добър пример как е редно да се постъпи в подобна ситуация.

А и освен всичко това, тя е дала и обещание, че няма да популяризира никакви криптовалути за период от три години.

Ким Кардашиян и новата ѝ линия аксесоари за дома, направени от бетон

За Ким Кардашиян няма спирка

Новата ѝ идея за “спокоен оазис без безпорядък”

Адвокатите ѝ споделят, че Ким Кардашиян е доволна от разрешаването на въпроса с институциите. С тях вече е постигнато споразумение и цялата история е зад гърба ѝ.