Ким Кардашиян е риалити звезда, бъдещ адвокат, а вече и успешна бизнесдама... Изобщо, какво ли не може да прави тази жена? Не се и съмняваме, че идеите ѝ за нови проекти едва ли имат край, а доказателство за това е поредният бизнес, с който се е захванала.

Ким Кардашиян, Кание Уест, Хидън Хилс и ще продаде ли семейния си дом риалити звездата

Ще продаде ли Ким Кардашиян семейния си дом

Риалити звездата вече е собственик на ново имение

Голямата новина на Ким Кардашиян е, че пуска линия аксесоари за дома, направени от бетон. И макар да става въпрос за само пет продукта с минималистично елегантен и модерен дизайн, това, което ги обединява, звучи в крак със съвременната архитектура и интериорен дизайн.

Така в мисията да съчетаем "изкуство и функционалност" и да създадем "спокоен оазис без безпорядък" ще ни помогнат поднос, кутия, кръгла кутия, кутия за кърпички и кош за отпадъци, всички направени от ръчно излят бетон.

Самата Ким Кардашиян споделя, че идеята ѝ да се захване с тази нова творческа задача ѝ е хрумнала, защото и преди е знаела, че иска да допълни дома си с аксесоари, които имат за цел да му придадат модерна, минималистична елегантност.

"Когато правих дизайна на тази колекция, исках да пренеса монохроматичните елементи на интериорния дизайн от моя дом в други", разказва Ким и допълва, че е избрала материалите и цветовете така, че те да осигуряват усещане за спокойствие.

"Мисля, че има толкова много хаос в света, че когато се прибера у дома, минималистичният дизайн създава усещане за тишина и спокойствие", признава също Ким. Освен това споделя и, че минимализмът е важен за самата нея, но на децата си е позволила да декорират стаите си както те пожелаят и с каквито цветове искат.

Нямаше как да не се запитаме обаче какво пък е развълнувало най-силно Ким Кардашиян при създаването на колекцията ѝ? Отговор дава самата тя като признава, че това е възможността ѝ да пренесе в предметите именно успокояващите естетически и монохроматични елементи на интериорния дизайн от дома, на които толкова се наслаждава.

Ким Кардашиян, Синди Крауфорд, Малибу и имението до плажа за 70.4 милиона

Какво си купи за 70 милиона Ким Кардашиян

“Втора употреба” от модела Синди Крауфорд

Повечето от продуктите в колекцията са на цена под 100 долара всеки. А всеки, който желае да има пълния комплект, може да се сдобие с него за сумата от 335 долара. Новите творения на Ким ще бъдат налични за закупуване от 6 октомври, пише People.