Да си звезда (или поне много популярен), да имаш профил в Instagram и да не облъчиш последователите си с някое друго продуктово позициониране, си е направо грехота. А напоследък звездите въобще не влизат в грях и рекламират какво ли не. И докато на някои им се получава убедително, други успяват да си навлекат подигравките и на фенове, и на потребители.

Кейтлин Дженър, Кание Уест, Пийт Дейвидсън и какво смята за връзките на Ким Кардашиян

Колко зле се е държал Кание Уест с Ким

Признанията на Кейтлин Дженър

При Ким Кардашиян случаят явно е вторият. Или така поне се очертава след най-новата й реклама, която предизвика вълна от недоволни и подигравателни коментари.

Ким рекламира продуктите на Beyond Meat, популярни с това, че са на растителна основа. Самата тя дори се хвали с ролята си на главен дегустатор-консултант. "Толкова много вярвам в мисията на Beyond Meat, че реших да помогна с това, което умея най-добре - да дегустирам."

Във видеото се вижда, че й е поднесен бургер. Докато Ким преглъща, наклонила главата си настрани, с доволно изражение на лице и затворени очи, впечатление прави, че половината бургер, от който би трябвало да е отхапала, всъщност си е съвсем цял.

"Растителното месо не само е невероятно вкусно, но е по-добрата алтернатива и за нас, и за планетата", продължава да обяснява в рекламата Ким.

Дали обаче е невероятно вкусно месото, остава под съмнение за феновете на звездата. Точно както никой не е сигурен дали тя изобщо е опитала от него.

Явно Ким наистина не е била убедителна. "Толкова изкуствено изглежда, че направо е болезнено", е един от коментарите. 

Ким Кардашиян, SKIMS, Sports Illustrated Swimsuit и секси снимката по бански за корицата на списанието

Първият път на Ким Кардашиян и Sports Illustrated

Секси и предизвикателна по бански

Подигравките из социалните мрежи продължават с: "Това е Beyond Meat, толкова вкусно, че не ти се налага да го ядеш" и "Ти дори не опита храната"...