Киану Рийвс е един от най-харесваните актьори в Холивуд. Дали заради скромния му начин на живот, неподправения му чар или откровеността му по време на интервюта, но той е сред любимците на милиони хора по света. И определено има защо. Сега списание People му задават някои закачливи въпроси за тазседмичния им брой, като този за това кога за последно е изпитал истинско блаженство.

"Преди няколко дни с моята любов", е отговорът на 58-годишния актьор, в който има предвид дългогодишната си приятелка, художничката Александра Грант. "Бяхме в леглото. Бяхме свързани. Усмихвахме се, смеехме се и се кикотехме. Чувствах се страхотно. Беше просто наистина хубаво да сме заедно."

От спасение People продължават разговора в духа на "кога за последно е правил еди-какво-си". Така разбираме, че за последно Рийвс е танцувал на сватбата на приятел преди около осем месеца. "Понякога съм първият на дансинга, а понякога имам нужда от увещаване. Понякога става дума за песента, а понякога - до човека. Просто се ръководя от чувството."

Снимка 576636

Източник: GettyImages

Що се отнася до последния повтарящ се сън, актьорът признава, че има много повтарящи се кошмари, но са твърде страшни, за да ги опише. "Винаги е забавно да летиш насън, нали? Просто се радвам, че имам шанса да го правя навсякъде. И е доста необикновено."

Без излишни приказки - колко точно думи изрича Киану Рийвс в "Джон Уик 4"

Колко точно думи изрича Киану Рийвс в "Джон Уик 4"

Г-н Уик никога не си е падал по разговорите

Последната игра, която Киану Рийвс е играл, е шах, а последния път, когато е гледал изгрева, е съвсем наскоро, докато пътува за Япония. "Успях да видя изгрева на слънцето в Киото. Където и да са, изгревите винаги са страхотни. Просто трябва да спреш, да му се насладиш и да си щастлив, че си тук в този момент и го гледаш."