Киану Рийвс и Александра Грант може и да са заедно от 2011 г. насам, но за връзката им така и не се знае много. И това се дължи на факта, че и двамата предпочитат да държат личния си живот предимно далеч от светлините на прожекторите.

Какво си спомня Сандра Бълок от Киану Рийвс - от времето на снимките на култовия филм "Скорост"

Романтичният жест на Киану Рийвс, който Сандра Бълок никога няма да забрави

Актрисата споделя личните си преживявания

Въпреки това в рядък момент на откровение, през март миналата година актьорът от "Матрицата" издаде пред People малко за интимната романтика, която споделя с половинката си.

"Преди няколко дни с любимата ми. Бяхме в леглото. Бяхме свързани. Усмихвахме се, смеехме се и се кикотехме. Чувствахме се страхотно."

Макар и не често, 59-годишният Киану Рийвс и 54-годишната Александра Грант са забелязвани заедно, включително и на официални събития. Едно от последните, които двамата са посетили заедно, е 2023 LACMA Art+Film Gala през ноември миналата година.

Сега, няколко месеца по-късно, те отново са успели да привлекат погледите на червения килим с нежността, която са показали един към друг.

По време на 2024 MOCA Gala - събитие на Музея за съвременно изкуство в Лос Анджелис, Киану Рийвс и Александра Грант изглеждат все така влюбени и щастливи и дори са си разменили целувка пред камерите, докато позират за снимки.

За галата и двамата са стилно облечени. Докато художничката е заложила на дълга рокля в небесносиньо, актьорът не е изневерил на стила си и е избрал тъмносин костюм, комбиниран с шал.

Какво разкри Александра Грант за връзката си с Киану Рийвс

Жената до Киану Рийвс с откровения за връзката им

Какво разкри Александра Грант

На кадрите прави впечатление също, че Киану Рийвс е и с доста по-къса коса, отколкото сме свикнали да го виждаме в последно време. Преди няколко дни той е бил забелязан с новата си прическа за следващата си роля, пише Entertainment Tonight.