В края на август поп звездата Кейти Пери и актьорът Орландо Блум станаха родители на момиченце, което кръстиха Дейзи Дав Блум. За Кейти Пери това е първо дете, а Орландо Блум има и деветгодишен син от бившата си съпруга Миранда Кер.

Орландо Блум, Кейти Пери и на кого прилича дъщеря им Дейзи

На кого прилича дъщерята на Орландо Блум и Кейти Пери

Актьорът е доста объркан

Певицата и актьорът не са се отказали от професионалните си ангажименти и в същото се справят с отглеждането на малката си дъщеричка.

Близки до двойката твърдят, че двамата са на едно мнение, що се отнася до родителството - то не бива да е за сметка на кариерата им.

"Кейти и Орландо се справят фантастично като двойка и са много щастливи родители", казва източник на Entertainment Tonight. "Те са на едно и също мнение, когато става въпрос да отделят време и за Дейзи, и кариерите си, и вършат всичко страхотно, като се справят заедно. Дейзи е техният основен приоритет в момента."

Кейти и Орландо са много отдадени в отглеждането на дъщеря си и знаят, че е въпрос на балансиране. "Орландо смята, че Кейти е невероятна майка", допълва източникът.

Наскоро 36-годишната поп звезда се върна към снимките на American Idol. Певицата признава, че първоначално е било трудно да е далеч от дъщеря си. Тя обаче похвали родителските умения на Орландо. 

"Това е невероятно. Толкова съм благодарна за тази възможност, за тази работа и че мога да продължа да вдъхновявам други хора да следват мечтите си." И допълни: "Искам да кажа, че животът ми е много пълен и цялостен. И знаете ли, малко е трудно, че не съм с тях сега. Но таткото върши чудесна работа."

Кейти Пери, връщането ѝ на стола на American Idol и изборът на визия, която стана хит

Кейти Пери и тоалетът, с който развесели мрежата

С него певицата отново седна на стола на American Idol

Орландо Блум пък призна, че произнася будистка мантра на дъщеря си като начин за свързване с нея.

„Тя чува гласа ми и някак си се успокоява. Харесва ѝ, реагира много добре. Все едно говоря бебешки език. Определено печеля точки като татко", споделя гордият баща.