Само преди няма и два месеца всички се зарадвахме на новината, че Кейти Пери е станала майка за първи път. Двамата с любимия ѝ мъж Орландо Бум кръстиха дъщеричката си Дейзи Дав Блум.

Орландо Блум, Кейти Пери и на кого прилича дъщеря им Дейзи

На кого прилича дъщерята на Орландо Блум и Кейти Пери

Актьорът е доста объркан

И докато се чудим на кого прилича бебето повече - на мама или на тате, Кейти Пери вече се завърна на работа като съдия в шоуто American Idol.

Направи го по един запомнящ се начин, с тоалет, който само човек с огромно чувство за хумор може да измисли. Вдъхновението за него дошло от шарките на кравата. А с този тоалет Кейти недвусмислено намеква, че все още кърми. 

View this post on Instagram

on

Поредицата от снимки, на които Кейти позира с тоалета, както и кравата вдъхновение от последната снимка, за часове събраха над два милиона харесвания в Instagram. 

А докато мама е на работа, за малката Дейзи се грижи щастливият баща.

View this post on Instagram

on

"Той е наистина невероятен. Без него нямаше да се справя. Да, трудно е няколко дни от седмицата да съм далеч от Дейзи, но имам късмет с такъв страхотен татко до себе си. А да бъда в това шоу е нещо много важно за мен. Да помагам на хората да сбъдват мечтите си и да ги вдъхновявам ми дава смисъл", казва Кейти, цитирана от Bang Showbiz.