В последния месец на 2019 г. разбрахме, че Кейти Пери и Орландо Блум отлагат сватбата си за неопределен период от време. Причината е не несигурността им дали да минат заедно под венчилото, а желанието всичко да се случи точно по начина, по който те искат.

Докато сме в неведение за точната дата на големия ден, Пери разкри повече за връзката си с актьора пред Vogue Индия.

Изпълнителката за пръв път говори открито за своите най-трудни периоди, за борбата с депресията и огромната подкрепа, която й е оказал нейният годеник. Във времето между края на 2017 и началото на 2018 г. Кейти е била толкова зле емоционално, че дори не е имала желание да стане от леглото.

Днес тя определя този период, който е успяла да преживее, като едно пътешествие на менталното здраве. С нейния верен спътник Орландо са открили взиамно и са извадили наяве най-доброто от себе си, извличайки "отровата" един от друг.

Това е изтощителен процес, категорична е Кейти, но Блум й е обещал, че ще успеят да го направят двамата заедно още в началото на връзката им. Затова тя го нарича "мъдрец". Той е и първият й партньор, готов да тръгне на емоционално и духовно пътешествие, което очевидно е повлияло положително и на двамата.

Кейти Пери, Орландо Блум и защо отложиха сватбата

Кейти и Орландо отложиха сватбата

Какво се обърка

Това "истинско очистване" е най-голямото предизвикателство, пред което са се изправили двамата заедно, защото са застанали лице в лице с най-големите си страхове и с всичко, което не харесват в себе си. А сега, когато се познават по-добре от всеки друг, им остава само да се свържат в едно законно цяло пред Бог и закона.