В ежедневието си Кейти Холмс напоследък доста се придържа към бохо стила си на обличане, в който я намираме за толкова очарователна. Изглежда хем по-млада, хем по-свежа, а и енергията, която струи от нея се усеща даже още повече. С последната си поява обаче Кейти направо ни хвърли в тъча.

Кейти Холмс, Боби Уутън и появата им на фестивала “Трибека”

Кейти Холмс отново е обвързана жена

Актрисата показа гаджето си на важно събитие

Актрисата присъстваше на модното шоу на Tom Ford в сряда, на 14 септември, облечена в черна рокля на дизайнера, пише Glamour. Дотук нищо странно, нали? Просто една красива знаменитост в рокля. Да, но не съвсем - визията на Кейти Холмс всъщност ни се стори доста странна, заради самата рокля.

Убедени сме, че актрисата досега не бе обличала рокля с качулка, която да я накара да изглежда като джедай от филма "Междузвездни войни". За приликата именно с този измислен герой допринася също и прическата ѝ със старателно загладения страничен бретон, поддаващ се изпод качулката.

Снимка 587761

Източник: GettyImages

За да завърши цялостната си визия Кейти е избрала да обуе златни обувки на висок ток. Но кой би ги забелязал дори, при все, че "роклята-наметало" просто ги засенчва отвсякъде? Реторичен въпрос. Всъщност, към цялото това готическо облекло повече ни се връзват бижутата, с които се е накичила актрисата. Най-открояващи се са металните ѝ блестящи пръстени, които е наредила на пръстите си.

Снимка 587762

Източник: GettyImages

Кейти Холмс, Том Круз, Сури Круз и как изглежда порасналата дъщеря на актьорите

Какво става с дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс

Сури Круз изненада мнозина

Колкото и странен и нетипичен обаче да ни си струва като за Кейти Холмс този авангарден стил, трябва да признаем, че като за събитие от седмицата на модата в Ню Йорк провокацията си я бива. Актрисата определено спечели вниманието ни.