Миналата година по това време видяхме Меган Маркъл и Кейт Мидълтън за пръв път заедно на събитие, без други членове на кралския двор. Херцогинята на Кеймбридж от години спазва традицията да стане част от публиката на тенис турнира Уимбълдън.

А доскорошната актриса не пропусна възможността да аплодира от трибуните близката си приятелка Серина Уилямс.

Година по-късно, Кейт отново е на Уимбълдън, този път без Меган. Станала майка преди два месеца, Маркъл предпочита да не запълва графика си с подобни не особено важни събития, а да прекарва времето си с новородения си син Арчи. 

Снимка 432038

Източник: GettyImages

Въпреки че е майка на три деца обаче, Мидълтън винаги намира възможност да изгледа поне една среща на английски тенисист на живо.

Дали Меган не е искала да й прави компания, или пък е решила да блесне сама в друг ден на турнира, тепърва ще разберем. 

Снимка 432036

Източник: GettyImages

Съпругата на принц Уилям пристигна на 14-и корт в компанията на две тенисистки и няколко души от кралския си екип. И за пореден път доказа, че много добре знае какво да облече за подобни събития.

Снимка 432034

Източник: GettyImages

Напълно в духа на Уимбълдън, където всички участници са в бяло, Кейт избра елегантна, дълга рокля Suzannah, която комбинира с колан Alexander McQueen и черни обувки Gianvito Rossi.

Снимка 432033

Източник: GettyImages

Най-изненадващото в случая бе, че тя избра да не седне в кралската ложа, където принципно се настанява, а на последния сред, сред останалите зрители, пише E!News.

Принц Уилям, принцеса Даяна и как почете паметта й

Защо принц Уилям е достоен син на Даяна

Крушата не пада по-далеч от дървото

Това нейно решение веднага бе тълкувано като напълно тенденциозно. Имайки предвид възможността да стане съпруга на бъдещия крал на Великобритания, Кейт се стреми да бъде любимка на всички и да бъде близо до всички. Точно както прави и самият Уилям.