Кейт Мидълтън без много шум успява да демонстрира многобройните си таланти. Освен майка на три деца и съпруга на престолонаследник, тя е още запалена спортистка, обича изкуството, фотографията, времето сред природата. Пък е и модна икона.

Кейт Мидълтън и късметът, който донесе на националния ръгби отбор на Англия

Кейт Мидълтън и 15 потни мъже

Принцесата отново в необичайна светлина

Съвсем наскоро тя разкри всички хобита, които е имала в университета "Сейнт Андрюс" и те никак не са малко. 41-годишната принцеса на Уелс издаде, че именно там е било мястото да изпробва всичко, което я е интересувало.

"Обичах да пробвам нови неща, да се самопредизвиквам, независимо дали става дума за спорт, музика или изкуство." Кейт допълва, че е обичала да прекарва времето си навън в игра на хокей или тенис.

Снимка 623969

Източник: GettyImages

"Пробвах се и в клуба по фотография в университета, който беше страхотен и срещнах много нови приятели там. Това е нещо, което продължавам да обичам да правя", признава тя по повод фотографията.

И това наистина е така - почти всички портрети на трите ѝ деца Джордж, Шарлот и Луис за рождените им дни са нейно дело. Освен това тя съвсем официално се пробва като фотограф за списание Country Life.

Кейт Мидълтън, Камила и снимките за Country Life Magazine, които херцогинята на Кембридж направи

В какви отношения са Камила и Кейт Мидълтън

Едни нови снимки ни дават детайли

Там Кейт Мидълтън направи фотосесия на Камила - все още в ролята ѝ на херцогиня на Корнуол, по повод 75-ия ѝ рожден ден. От списанието дори се пошегуваха, че биха били щастливи да работят с Кейт отново и в бъдеще, пише Hello.