Камила все по-често е в светлините на прожекторите, а времето й като бъдеща кралица-консорт наближава все повече. На прага на 75-ия й рожден ден тя се появява като гост-редактор на най-популярното списание за градини във Великобритания Country Life Magazine.

Камила, 75-ия ѝ рожден ден и плановете на херцогинята на Корнуол

Нещото, което Камила никога няма да направи

Съвсем скоро херцогинята ще има рожден ден

Най-любопитният факт от гостуването й са снимките - те са направени от Кейт Мидълтън.

Още покрай Платинения юбилей на кралицата забелязахме, че херцогинята на Корнуол и херцогинята на Кембридж прекарват време заедно и са във видимо приятелски отношения. Кейт и Камила бяха заедно в каретата на път за Бъкингамския дворец, заедно с трите деца на Мидълтън и принц Уилям.

А сега Кейт застава зад обектива, за да направи портретите на свекърва си за Country Life Magazine. Това става по изричното желание на Камила, а снимките са направени в двора на собствения й дом в Уилтшир Реймил.

Със специалното издание на Country Life Magazine се отбелязва не само предстоящия 75-и рожден ден на Камила, който ще е на 17 юли, но и 125-та годишнина на самото списание. Съпругата на принц Чарлз е третият член на кралското семейство, който се включва като гост-редактор.

Преди това по повод 70-те си рождени дни като редактори на Country Life Magazine се изявяват принц Чарлз и единствената дъщеря на кралица Елизабет принцеса Ан.