Ежедневието на Кейт Мидълтън става все по-натоварено. И в това няма нищо странно - освен че е майка на три деца и съпруга на принц, тя има все повече задължения като член на кралското семейство. Но поне има от кого да се учи как да ги изпълнява.

Снимка 572103

Източник: GettyImages

Херцогинята на Кембридж за първи път имаше обща визита с принцеса Ан.

40-годишната Кейт и 71-годишната дъщеря на кралица Елизабет II посетиха Кралския колеж за акушерки и Кралския колеж по гинекология в Лондон на 27 април. Те трябваше да се уверят, че двете институции работят заедно, за да осигурят по-добри грижи за родилките.

Снимка 572104

Източник: GettyImages

За Кейт темата е особено лична, защото самата тя е споделяла за проблемите, от които е страдала по време на бременностите си, припомнят от People. И тя, и принцеса Ан искаха да се уверят, че за настоящите и бъдещи се майки се полагат необходимите грижи.

Снимка 572105

Източник: GettyImages

От Express пък коментират, че посещението в колежите е важно и заради друго. Това е първата обща официална дейност на Кейт и Ан, а от сестрата на принц Уилям херцогинята може да научи много. "Тя се учи от принцеса Ан, която е един от най-активните членове на кралското семейство", допълва изданието.