На 19 март тази година във Великобритания отбелязаха Деня на майката. Както можеше и да се очаква, специална публикация по този повод направиха и принцът, и принцесата на Уелс в официалния си профил в Instagram.

Кейт Мидълтън, принц Уилям и как отбелязаха Деня на св. Патрик с Ирландската гвардия

Специалният ден на Кейт Мидълтън

Какво се случи на Деня на свети Патрик

След като в края на миналата седмица Кейт и Уилям отбелязаха Деня на свети Патрик, дойде ред на следващия празник. Нов портрет на Мидълтън заедно с трите им деца - принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, отбеляза празника.

На него виждаме принцесата й децата й на дърво в двора на двореца Сандрингам, очевидно снимани по по-топло време. И четиримата са облечени неформално, като Кейт носи дънки и кецове, а малките са по шорти и маратонки.

Неформалният външен вид стана традиция в специално правените от фотограф снимки на семейство Уелс в последните месеци, отбелязват от Vogue. И допълват, че новите снимки изглеждат част от сесията, направена за коледната картичка на семейството на Кейт и Уилям.

Междувременно крал Чарлз също отбеляза Деня на майката. "За всички майки по света, както и за онези, на които майка им им липсва - мислим за вас и ви желаем хубав Ден на майката", пише към снимка, на която виждаме младата кралица Елизабет с Чарлз като невръстно дете.