Откакто са станали принц и принцеса на Уелс, всекидневието на Уилям и Кейт Мидълтън е изпълнено със задължения. Когато не се занимават с трите си деца, двамата са заети с редица обществени прояви, където поведението им се следи под лупа.

Кейт Мидълтън, Алисън Корфийлд и какво е значението на новия личен секретар на принцесата на Уелс

Голяма промяна за Кейт Мидълтън

Нова придобивка за принцесата на Уелс

В края на тази седмица ги очаква доста бляскаво събитие - принцът и принцесата ще присъстват на церемонията по връчването на наградите БАФТА. Тя ще състои вечерта на 19 февруари в Royal Festival Hall в Лондон, а Бъкингамският дворец потвърди участието им официално.

Това ще е първата поява на 40-годишния Уилям и 41-годишната Кейт на филмовото събитие от 2020 г. насам. Двамата пропуснаха церемонията през 2021 г. заради смъртта на дядото на Уилям принц Филип, а тази през 2022 г. - заради конфликт с работните ангажименти на принца.

Снимка 606351

Източник: GettyImages

Очакваме с нетърпение да видим каква рокля ще избере Кейт за церемонията, където за първи път ще присъства в качеството си на принцеса на Уелс. През 2020 г. тя беше избрала пищен модел на Alexander McQueen в бяло и златисто - тоалет, който вече беше обличала през 2012 г. на официална визита в Малайзия.

Кейт през 2019 г. заедно с Оливия Колмън

Източник: GettyImages

Кейт през 2019 г. заедно с Оливия Колмън

През 2019 г. пък тогава все още като херцогиня на Кембридж Мидълтън носеше бяла рокля с едно рамо отново на британската модна къща. Аксесоарите й също бяха забележителни - диамантена гривна и сребърни обеци с перли, принадлежали на покойната й свекърва принцеса Даяна.