В събота голямото британско кралско семейство се събра на балкона на Бъкингамския дворец, за да гледа празничния парад по случай рождения ден на Елизабет Втора.

Това бе първото официално събитие на Меган Маркъл след раждането, но и първа поява на принц Луис на подобно събитие. И малкия определено успя да привлече погледите ни. 

Най-малкото дете на Уилям и Кейт стана на годинка на 23 април. И никой не очаква от него да стои мирен. Въпреки това, Луис не успя да нервира сериозно родителите си или те просто се сдържаха да не го демонстрират.

Снимка 428182

Източник: GettyImages

По-голямата част от времето малкият принц прекара в прегръдките на баща си Уилям. Вперили поглед в небето, за да гледат изпълненията на военните пилоти, Луис успя да издебне момента... за да си засмуче палеца.

Повечето деца на неговата възраст са почти денонощно с биберона в уста, за да не създават излишен шум и напрежение на родителите си. Но в кралския двор това не e обичайна практика. А ако говорим в частност за децата на Уилям и Кейт - тях никога не сме ги виждали с биберони.

Снимка 428183

Източник: GettyImages

И така естествения инстинкт на малките престолонаследници се обажда в един конкретен момент. И тогава е важна реакцията на Мидълтън.

Както видяхме на балкона на двореца, първо Уилям се опита веднага да извади палеца от устата на сина си, а след това и Кейт му се притече на помощ, за да завърши мисията успешно. 

Снимка 428184

Източник: GettyImages

И най-интересното е, че техните действия не доведоха до рев от страна на Луис, а до послушание и акцентиране на вниманието върху случващото се в небето.

Меган Маркъл, принц Хари, рожденият ден на кралицата и първата поява на херцогинята след раждането

Ето я Меган без Арчи

Край на майчинството

Това ни навежда на мисълта, че Мидълтън налага своите правила върху децата от най-ранна възраст и не търпи своеволия. Все пак, на нея се пада тежката задача да отгледа трима наследници на короната.