Когато Меган Маркъл стана съпруга на принц Хари и официална част от кралския двор, тя веднага се превърна и в пряк конкурент на Кейт Мидълтън. Двете херцогини влязоха в директен, макар и негласен сблъсък за вниманието и обичта на хората и медиите, който продължи до обявяването на Мегзит.

Въпреки че херцогинята на Кеймбридж е много по-напред с материала и ролята на съпруга на краля й е гарантирана, тя даде всичко от себе си, за да бъде на ниво и да не отстъпва по нищо на Маркъл.

Кралски експерти, които наблюдаваха внимателно поведението и на двете в последните близо две години, са стигнали до извода, че Мидълтън е претърпяла видима промяна покрай появата и последващото напускане на Меган.

Снимка 474107

Източник: GettyImages

Тази промяна е във външния вид на херцогинята на Кеймбридж. Маркъл, която дойде от средите на шоубизнеса, бе свикнала да е винаги бляскава и на моменти леко провокативна. Тоалетите й ставаха основна тема за разговор, а Кейт нямаше друг избор, освен да последва нейния пример.

Така Мидълтън започна да подбира тоалетите, които ще превърнат и нея в холивудска принцеса. Залагаше повече и на рокли от висшата мода, като винаги е била известна с афинитета си към по-достъпните марки. Но на война като на война. Макар и модна...

Снимка 474108

Източник: GettyImages

За близо две години херцогинята на Кеймбридж промени гардероба си и грима си, за да бъде достойна конкуренция на Меган и да не позволява да я засенчи. А сега, когато Маркъл вече е далеч от кралския двор, Кейт се върна към обичайния си стил, пише Daily Mail.

Принц Хари, Меган Маркъл и сбогуването им с кралския живот

Сбогуването на Хари и Меган с кралския живот

До нови срещи

Мидълтън се чувства много по-спокойна след Мегзит, защото вече го няма това непрестанно съревнование и сравнение, на което я подлагаха медиите след всяка изява. Сега тя може да бъде себе си, а Меган - да блести на червения килим, както винаги е искала.