Отношенията между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл продължават да бъдат най-коментираната тема в британския кралски двор. Когато видимо двете херцогини заедно на официално събитие, те са усмихнати и приветливи една към друга. По нищо не личи да има вражда помежду им.

Всъщност, вероятно вражда не е правилното определение. Като две известни дами със своето влияние и репутация, Меган и Кейт са свикнали да бъде тяхното. Преди Маркъл да стане съпруга на принц Хари, Мидълтън имаше възможността да се разпорежда в Кенсингтън както намери за добре. А сега ситуацията е малко по-различна.

Снимка 408835

Източник: GettyImages

Според източници от двореца, съпругата на принц Хари е прекален перфекционист и е свикнала последната дума да е нейната, дори това да наранява някой друг. А Кейт, като майка на три деца, няма това време да изпипва всички детайли и да е вглъбена дотолкова в репутацията си, която вече сама работи за нея.

Най-вероятно раждането на първото дете на Хари и Меган ще промени мирогледа на Маркъл и двете с Мидълтън ще постигнат повече допирни точки помежду си. Кралицата също е решена да направи всичко по силите си, за да бъдат двете херцогини ако не приятелки, то поне по-близки, отколкото са сега, когато просто си разменят няколко приказки пред хората, пише International Business Times.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, принц Хари, принц Уилям и официалната раздяла на семействата

Как Хари и Меган се отделиха от Уилям и Кейт

И поредната привилегията за херцога и херцогинята на Съсекс

Елизабет Втора има способността да поправя чужди взаимоотношения. Все пак, никой не иска да й се противи. А и тя прави всичко възможно да не показва предпочитания нито към Меган, нито към Кейт. Вероятно именно затова при последния си ангажимент кралицата взе само Мидълтън, което не се бе случвало никога досега, а Маркъл вече бе удостоена с тази чест.