Още след сватбата на принц Хари и Меган Маркъл се заговори, че това ще е краят на една братска дружба, а двете херцогини със сигурност няма да успеят да се помирят заради силните си характери.

Докато очакват преместването си в новия си дом в Ундзор, където все още кипят усилени ремонтни дейности, Хари и Меган направиха първата голяма крачка към официалното разделение от Уилям и Кейт.

Снимка 412354

Източник: GettyImages

Вчера, 14 март, от двореца Кенсингтън съобщиха, че семействата на двамата принцове вече имат отделни офиси и пресцентрове. Така Хари и Меган вече са си напълно отделно домакинство с отделен персонал в рамките на общия си дом с Уилям и Кейт. Това се случва с разрешението на кралицата и с подкрепата на принц Чарлз. 

Офисът на херцога и херцогинята на Съсекс ще бъде не в Кенсингтън, където ще остане този на Уилям и Кейт, в Бъкингамския дворец, където досега се подвизаваше само Елизабет Втора и нейният съпруг принц Филип.

Снимка 412355

Източник: GettyImages

От кралския двор обявиха този ход като "дълго планиран" и напълно логичен, имайки предвид последващото преместване на Меган и Хари във Frogmore Cottage, пише People.

Принц Хари, Меган Маркъл и какво издава поведението на херцогинята

Защо Меган държи Хари с две ръце

Има си логично обяснение

Изглежда логично и бъдещите родители да искат да поемат по своя път и да акцентират дейностите си в сферите, в които имат интерес. Когато беше неженен, Хари нямаше тази възможност, но сега са двама, а скоро и трима, затова е нормално да искат да бъдат отделни фигури. Още повече, че след години Уилям ще стане крал, а Хари също тя трябва да бъде запомнен с нещо.