Нищо не може да смути официалните задължения на Уилям и Кейт. Принцът и принцесата на Уелс отново демонстрираха отдадеността си на монархията, като посетиха Windsor Foodshare - организация в близост до дома им, която раздава дарения с храна на нуждаещите си.

Кейт Мидълтън, Прит Чанди и рекордът й за прекосяване на Антарктика

Жената, която възхити и Кейт Мидълтън

Невероятното постижение на Прит Чанди

Двамата не просто видяха как работи благотворителната инициатива, но и се включиха като доброволци по разпределяне на провизиите и пакетиране на готовите за раздаване комплекти с хранителни продукти.

Кейт Мидълтън вече 12 години е част от кралското семейство и се е доказала като верен негов "служител", като за целта стриктно спазва съветите, дадени й от принц Филип. Според кралския анализатор Гайлс Брандред, автор на книгата Elizabeth: An Intimate Portrait, Кейт бързо е разбрала основното.

Снимка 603957

Източник: GettyImages

"Когато Кейт Мидълтън се появи като потенциална съпруга на внука му принц Уилям, принц Филип ми сподели, че е облекчен от факта колко здравомислеща е тя", казва Барндред пред Express.

Снимка 603960

Източник: GettyImages

"Ако смяташ, че цялото внимание към теб е заради теб самия, ще загазиш. Хората се интересуват от ролята ти в монархията, какво правиш, какво подкрепяш. Не от теб като индивидуалност - ти не си звезда. Ти си представител на кралското семейство."

Снимка 603958

Източник: GettyImages

Барндред казва и кой е най-важният съвет, който Филип е дал на Кейт: "Никога не гледай в камерата. Кралицата никога не гледа в камерата. Никога. Гледай човека, с когото разговаряш или нещото, което си дошла да видиш."