Ваканцията на принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис свърши, а пред родителите им се очертава натоварена есен. Първите им ангажименти вече започнаха за радост на поданиците им в Шотландия.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън - по-стилни от принц Хари и Меган Маркъл според ново проучване

Кейт и Уилям пак изпревариха Меган и Хари

Конкуренцията между двойките не стихва

Именно там се оказаха принц Уилям и Кейт Мидълтън на 1 и 2 ноември. Двамата са на посещение на общностите в селата край Инвърнес и Мори. А в Шотландия хората прекарват повече време навън - същото стори и кралската двойка.

Уилям и Кейт посветиха време на Outfit Moray - неправителствена организация, която се занимава с организиране на обучения и забавления сред дивата природа за деца и младежи от 8 до 18 години.

Снимка 640361

Източник: GettyImages

Сред заниманията им са планинско колоездене, скално катерене, стрелба с лък, каякинг и оцеляване в дивото. Принцът и принцесата на Уелс се включиха в занимание по планинско колоездене, а Кейт показа завидни спортни умения, както винаги.

Снимка 640362

Източник: GettyImages

Двамата посетиха е семейната ферма Бродисхил, която поддържа традициите в отглеждането на земеделски култури и животни от десетилетия и подчерта колко са важни подобни занимания за доброто психично здраве.

Снимка 640364

Източник: GettyImages

Феновете на Кейт Мидълтън не пропуснаха да забележат дрехите, които беше избрала за времето си в Шотландия - топло яке на Burberry, удобни обувки с грайфери Reiss, както и джинси чарлстон. Безспорно моделът отново се връща на мода.