Новината за онкологичното заболяване на Кейт Мидълтън, която тя лично съобщи чрез видео в социалните мрежи в петък следобед, дойде доста шокиращо за всеки, който се интересува от кралското семейство.

Кейт Мидълтън е болна от рак

Кейт Мидълтън призна, че се бори с рак

Принцесата на Уелс лично съобщи диагнозата си

Хиляди хора изпратиха добрите си пожелания към принцесата на Уелс, която не уточни точно с какъв рак е диагностицира, но обясни, че е открит в ранна фаза и тя вече се подлага на превантивна химиотерапия.

Сред изпратилите благопожелания на Кейт са и принц Хари със съпругата му Меган. Те са се свързали лично с принц Уилям и Кейт, за да изразят подкрепата си, пишат People. Списанието обаче споделя още, че Хари и Меган са направили и официално изявление по темата.

Снимка 649090

Източник: GettyImages

"Желаем здраве и бързо оздравяване на Кейт и семейството й, и се надяваме да могат да могат да се справят това спокойно и далеч от общественото внимание." Това е било изпратено от представители на херцога и херцогинята на Съсекс до People часове след обявяването на диагнозата на Кейт.

анкета

Очаквахте ли причината за отсъствието на Кейт да е толкова сериозна?

Виж резултати

Да, личеше, че нещо сериозно се случва 39.5%

Не, беше съвсем изненадващо 7.6%

Няма значение, важното е Кейт да се оправи 44.2%

Първо Чарлз, после Кейт - някой ги прокле тези хора 8.7%

Здравето на Кейт Мидълтън - пълна тайна за принц Хари и Меган Маркъл

Какво знаят Хари и Меган за Кейт

Изненадващо или не

Припомняме, че двете двойки - принц Уилям и Кейт, и принц Хари с Меган, последно са били заедно през септември 2022 г., когато участваха във възпоменателните събития за смъртта на Елизабет Втора в Уиндзор (заглавната снимка).