Тази седмица Кейт Мидълтън бе снимана от фотографи за пръв път от Коледа. Заради претърпяната коремна операция през януари тя отложи всички свои официални ангажименти, а по информация на двореца трябва да се завърне към тях покрай Великден. Сега обаче се оказва, че това не е съвсем сигурно, което доведе до поредните спекулации за здравословното й състояние.

Кейт Мидълтън след операцията - за първи път на публично място след два месеца отсъствие

Два месеца след операцията - Кейт за първи път на публично място

Къде я уловиха фотографите

Този път подозренията са породени от Министерството на отбраната на Обединеното кралство. Тази седмица те пуснаха в продажба билетите за традиционния парад Trooping the Color, който се организира от Бъкингамския дворец и конната гвардия. Участие взимат и военновъздушните сили на страната. Това е и парадът, с който се отбелязва рождения ден на монарха.

Според първоначално изнесената информация, желаещите да си купят билети ще могат да видят на билета на двореца Кейт Мидълтън на 8 юни и крал Чарлз на 15 юни. Всички бяха въодушевени, че принцесата и краля ще се завърнат към обичайните си дейности след здравословните неволи, но след това се появиха и притеснения, че на съпругата на принц Уилям явно ще й трябва доста време, за да се възстанови.

Снимка 656307

Източник: GettyImages

А впоследствие се оказа, че присъствието й на военния парад не е окончателно потвърдено от двореца Кенсингтън. И няколко часа по-късно нейното име бе свалено от списъка с присъстващите кралски особи и на този етап очевидно тя няма да бъде част от събитието. Присъствието на крал Чарлз продължава да фигурира в програмата.

Освен като съпруга на бъдещия британски крал, тя има важна роля и на полковник от ирландската гвардия. Но изглежда здравословното й състояние няма да позволи този път да я изпълни и да застане пред войската.

Снимка 656308

Източник: GettyImages

На фона на многобройните конспиративни теории от последните седмици, наскоро от двореца Кенсингтън потвърдиха, че през януари са изяснили сроковете за възстановяване на принцесата на Уелс и те все още са в сила. А кралски източник потвърждава пред CNN, че тя "продължава да се справя добре".

Кейт Мидълтън и спекулациите, че нещо се случва с нея покрай отсъствието на принц Уилям на важно събитие

Къде е Кейт

И защо всички си задават този въпрос

Междувременно друг източник, този път от името на принц Уилям, също коментира отсъствието на Кейт Мидълтън и предположенията за здравословното й състояние. Той заяви, че принцът е фокусиран върху своята работа, а не върху това какво се пише в социалните мрежи. Затова и от двореца не смятат за необходимо да дават допълнителни коментари и да отговарят на цялата тази "лудост", пише Daily Mail.