Преди седмица от кралския двор разпространиха новината, че Кейт Мидълтън е претърпяла операция в коремната област и ще бъде две седмици в болница. А заради възстановяването й са отменени всички ангажименти с нейно участие чак до Великден. Това сериозно притесни нейните почитатели, но сме сигурни, че за нея се полагат най-добрите грижи.

Кейт Мидълтън в болницата - тайното оръжие на принцесата за работа и контактуване с децата й

Тайното оръжие на Кейт Мидълтън

Как принцесата поддържа връзка с децата си от болницата

Принцесата на Уелс разчита и на голямата подкрепа на своя съпруг, както и на семейството си. Въпреки че също е майка на три деца, Пипа Мидълтън е приела присърце идеята да да помага в грижите за племенниците си. Брат им Джеймс, който също наскоро стана баща, не остава по-малко съпричастен и отделя от свободното си време, за да го прекарва с Шарлот, Джордж и Луис.

Разбира се, трите хлапета имат и своите детегледачки, но предпочитат да бъдат в компанията на леля си и вуйчо си. А фактът, че имат тази възможност, прави Кейт Мидълтън истински щастлива и спокойна, докато й се налага да почива на легло и да се възстановява след операцията в дома им Adelaide Cottage в Уиндзор.

Снимка 459336

Източник: GettyImages

Най-хубавото е, че всички живеят в близост и могат да реагират при необходимост, защото принц Уилям все пак има някои неотложни кралски дела. А Майкъл и Каръл Мидълтън понякога взимат внуците си да преспиват у тях и тогава става голяма веселба, пише SheKnows.

Събитията, които Кейт Мидълтън ще пропусне заради възстановяването от операцията си

Важните събития, които Кейт ще пропусне заради операцията си

Какво има в календара на принцесата до края на март

Но най-любима от всички на децата на Кейт Мидълтън си остава леля им Пипа. Тя неведнъж е говорила с топли чувства за Шарлот, Джордж и Луис още преди самата да стане майка. А след това връзката им е станала още по-силна и така освен за сестра си, Пипа се превръща в голяма подкрепа и за децата й.