Животът на Кейт Мидълтън със сигурност не е лесен, въпреки че понякога ни изглежда като оживяла приказка. Херцогинята на Кеймбридж има куп отговорни ангажименти, а вкъщи я чакат и три деца, затова със сигурност напрежението понякога й идва в повече.

Меган Маркъл, Кейт Мидълтън, булчинските им рокли и коя е по-популярната

Меган пак е преди Кейт

Ето в какво

По тази причина съпругата на принц Уилям със сигурност се нуждае от своето време за себе си, както и от разтоварващо хоби, с което да бори стреса. И тя го е открила, още преди няколко години.

Когато има тази възможност, Мидълтън обича да се занимава с книжки за оцветяване за възрастни. Този метод за реалаксация стана доста популярен и има все повече фенове по целия свят, предава Mirror.

Снимка 543901

Източник: GettyImages

Херцогинята винаги е проявявала интерес към изкуството и това е лесен начин да намери място за тях в забързаното си ежедневие. С хобито си тя не само сваля стреса, но и развива своята креативност, която след това може да използва при снимките, които обича да прави на семейството си.

Цветовете, книжки за оцветяване за възрастни и ползите от тях

Книжките за оцветяване - новата медитация

Защо трябва да пробваме веднага

Оцветяването на книжки е новото плетене, а и е страхотен вариант за всички като Кейт, които си признават, че никакви ги няма в плетките.