Кралските сватби винаги са били и ще бъдат събития, които привличат интереса на целия свят. А тези на принц Уилям и Кейт Мидълтън и принц Хари и Меган Маркъл безспорно са едни от събитията на века.

Меган Маркъл, Томас Маркъл и делото, което бащата на херцогинята на Съсекс е завел

Бащата на Меган ще я съди

Кой кого този път

Както при всяка сватба, и при тях в центъра на вниманието бе булката. А нейната визия вдъхновява милиони жени по света и остава за пример за няколко поколения. Но както добре знаем, между Меган и Кейт има непрестанна конкуренция - поне в нашите очи. Затова е интересно да знаем чия булчинска рокля събира по-голямо одобрение.

Според анализ на търсения в интернет, проведен на Острова, най-популярната булчинска рокля за последното десетилетие е тази на Меган Маркъл. С елегантния тоалет на Givenchy тя се врече във вечна вярност на принц Хари на 19 май 2018 г.

Снимка 543558

Източник: GettyImages

А сега, три години по-късно, той има повече търсения в интернет от този на Кейт Мидълтън.

През 2011 г. херцогинята на Кеймбридж заложи на любимия си бранд Alexander McQueen за най-важния ден в живота си. И определено не сбърка, защото роклята е все още на второ място по популярност, дори 10 години по-късно.

Снимка 543559

Източник: GettyImages

На трето място след двете кралски булки се нарежда Хейли Бийбър и нейната рокля, дело на Върджил Абло, за която също дълго се говори.

Принцеса Даяна, булчинската й рокля и споразумението, което постигнаха принц Уилям и принц Хари

Уилям и Хари съживяват спомена за Даяна

Поне в това са единни

На четвърто място е Ариана Гранде, която се омъжи за Далтън Гомес по-рано тази година в рокля на Вера Уанг. Челната петица се допълва от Ели Голдинг и поръчковата рокля на Chloé, предава Tatler.