Вчера, 5 февруари, Kейт Мидълтън имаше поредния си самостоятелен ангажимент за 2019 г. Този път тя посети две училища в Лондон в ролята си на патрон на благотворителната организация Place2Be и като част от Седмицата за грижа за психичното здраве на децата.

Херцогинята на Кеймбирдж говори пред хлапетата, които я гледаха в захлас. А за да стигнат думите й до тях и да я почувстват по-близка, Мидълтън дори носеше със себе си снимка с Уилям и децата им. Тя я показа тогава, когато всеки трябваше да посочи нещо, което го прави щастлив, предава Daily Mail.

Снимка 404785

Източник: GettyImages

Очевидно за Кейт най-голямото щастие е семейството и въобще не сме изненадани в това. "Ние обичаме да си играем заедно навън и да прекарваме повечето си време заедно", сподели с усмивка тя пред децата.

Принц Уилям, Кейт Мидълтън и един таен прякор

Как Кейт се подиграва на Уилям

Тайният му прякор вече не е таен

Мидълтън прие присърце идеята за популяризиране на грижите за психично здраве още от най-ранна възраст. Нейният съпруг принц Уилям и брат му Хари неведнъж са споделяли своите душевни терзания, свързани най-вече със смъртта на майка им Даяна. Но явно семейството е отговорът на всички въпроси и решението на всички проблеми.